» Home » websites » AdWords

 

adwords campagns

Google AdWords campagnes.

 

Google Adwords laat u toe om zeer gericht, online reclame advertenties te plaatsen op de Google-zoekpagina resultaten. Dit zijn online advertenties, die u zelf kan definieren en getoond worden gebaseerd op relevante zoekwoorden.

Als via Google Search op één van deze zoekwoorden wordt gezocht, wordt uw advertentie naast of boven de zoekresultaten weergegeven, hierdoor wordt uw advertentie enkel getoond aan mensen die reeds aangetoond hebben interesse te hebben in uw diensten of producten.


U betaald echter NIETS voor het vertonen van uw advertentie, ENKEL wanneer uw adwords advertentie ook daadwerkelijk aangeklikt wordt, en de geïnteresseerd klant naar uw website doorgestuurd wordt, wordt deze ook aangerekend. De maximale prijs hiervoor kan u zelf bepalen, evenals uw maximale dagbudget voor het online adverteren.


Google AdWords is dé manier om geïnteresseerde bezoekers naar je website te krijgen. Met google AdWords campagnes kunt u klanten die op zoek zijn naar producten en diensten die U aanbiedt, effectief targetten.

Via google AdWords bereikt u, die doelgroepen, die voor uw bedrijf het waardevolst zijn. U verlaagt uw investeringskost voor uw reclame campagnes en verhoogt de doeltreffendheid van uw marketing campagnes.


Wat maakt Google AdWords zo efficient !


In tegenstelling tot de traditionele reclamewereld, waarbij reclameboodschappen aan een zo groot mogelijk publiek worden getoond, zonder rekening te houden of er ook interesse bestaat voor het product, worden advertenties via Google AdWords, ENKEL en ALLEEN weergegeven aan die mensen die aangeven hebben, interesse te hebben in uw specifiek product of dienst.


Een potentiële klant ziet uw advertenties in feite alleen maar wanneer deze naar producten en diensten zoekt die u ook aanbiedt.


Het rendement van Google AdWords is volledig meetbaar. De kosten kan u zelf bepalen. U bent niet gebonden aan contracten van een bepaalde duur. U kan uw AdWords campagne steeds stopzetten of terug opstarten.

 

Een AdWords campagne laten opzetten of beheren:

 

Het beheren van een online marketingcampagne vereist een grondige kennis, regelmatige opvolging en bijsturing van de campagnes. Onze gekwalificeerde professionals hebben ruime ervaring met, en kennis van, het maken van AdWords-campagnes voor bedrijven.

Onze professionals kunnen u tijd en mankracht besparen door uw campagne voor u te beheren.

adwords campaignNeem vrijblijvend, contact met ons op als U een nieuwe AdWords campagne wilt laten opzetten. Wij zorgen ervoor dat uw campagne op een professionele manier wordt opgezet.

Onze Google AdWords Professionals helpen u graag verder met alle mogelijkheden die zoekmachine marketing te bieden heeft wij zetten uw campagne op bij Google AdWords en beheren deze, zodat uw campagne optimaal rendement behaalt.

 

Onze Cling professionals zijn gecertifieerd in het opzetten en optimaliseren van AdWords campagnes. Het opzetten van AdWords campagne omvat minimaal volgende stappen:

    1. Ontwerp van de structuur van de AdWords campagne
    2. Zoekwoord onderzoek
    3. Schrijven AdWords advertenties
    4. AdWords Campagne activeren
    5. Beheer van uw AdWords campagne

Indien wij uw AdWords campagne opzetten, zijn de resultaten en de kosten altijd meetbaar en kunnen dagelijks worden bijgesteld. U ontvangt periodiek een rapportage waarin u de resultaten van uw Google AdWords campagne kunt zien.

 

 

 

Een bestaande AdWords campagne optimaliseren:

 

U heeft al een Google AdWords campagne en wilt deze uitbesteden. Wellicht omdat u teveel tijd kwijt bent aan het beheer van de campagne of omdat de resultaten niet naar behoren zijn. cling marketing campaign

Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw AdWords campagne optimaal gaat renderen.

 

 

 

 

 

 

Wil je zelf een AdWords campagnes opzetten.

 

Wanneer u zelf uw google AdWords campagne opzet is het belangrijk om eerst goed te bepalen welke zoekwoorden interessant zijn en welke advertenties effectief kunnen zijn. Met andere woorden: zo bereik je alleen die bezoekers die interessant zijn voor uw product of dienst, met een effectieve boodschap. Vervolgens is het van belang dat uw advertentie nauw aansluiten bij de geselecteerde zoekwoorden. Tot slot is het van groot belang dat de pagina, waar de AdWords advertentie naar verwijst, goed aansluit bij de zoekopdracht van de zoekmachinegebruiker.

adworks workflow
- Maakt uw advertenties

U maakt advertenties en kiest zoekwoorden. Dit zijn woorden of zinsdelen die relevant zijn voor uw bedrijf.

- De advertenties worden in Google zoekresultaten weergegeven

Als via Google wordt gezocht naar één van uw zoekwoorden, wordt uw advertentie naast of boven de zoekresultaten weergegeven. U bereikt op dat moment dus een doelgroep die al in u is geïnteresseerd.

- U Bereikt gemotiveerde klanten

Bezoekers kunnen op uw advertentie klikken om een aankoop te doen of om meer informatiete vinden.

 

 

 

 

 

CLING bvba